Antroposofisch Consultatiebureau Zutphen


Ik ben ook werkzaam in de preventieve gezondheidszorg voor 0-4 jarigen en hun ouders. Op het antroposofisch consultatiebureau Zutphen verzorg ik de verpleegkundige consulten.

Hier werk ik samen met Loes Klinge, antroposofisch jeugdarts 0-4 jaar. Bij elk bezoek aan het consultatiebureau ziet u eerst de verpleegkundige en daarna de arts. We volgen de groei en ontwikkeling van uw kindje vanuit respect voor de eigenheid van uw kind en gezin.

Ook verzorg ik twee keer per jaar de workshop "Wikkelen bij kwaaltjes en kinderziekten". De eerst volgende staat gepland op zaterdag 15 februari 2020 van 10-13 uur.


 
 

Het bureau vindt plaats in Het Middenhuis - Fie Carelsenstraat 32, 7207 GN Zutphen.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u kijken op www.antrocbzutphen.nl

U kunt ons ook een bericht sturen naar antrocb@gmail.com

Kinderen op de basisschool


Kinderen op de basisschool worden ook regelmatig aangemeld bij mijn praktijk. Het gaat dan bijvoorbeeld om kinderen die niet gemakkelijk in slaap komen, kinderen met buikpijn, kinderen die snel afgeleid zijn, kinderen die zich gespannen voelen voor een Cito toets, kinderen die snel overprikkeld raken.

Bij mij hoeven ze even niets. Alleen maar lekker liggen en ingepakt worden als een mummie in een warme cocon. De ruimte is prikkelarm, de uitwendige therapie is al snel vertrouwd. Het is voor mij en de ouders telkens weer wonderlijk welke uitwerking de non verbale uitwisseling tussen kind-olie en mijn hande(le)n heeft. 

Freya Pardoel - Praktijk voor Antroposofische zorg
Paulus Potterstraat 12-C, 7204 CV Zutphen
06 26964890